Enjoy the moment

Let us entertain you!

Op zoek naar een toffe band, of liever een feestje bouwen met een van onze dj concepten, óf wil je net ff iets anders? Dan ben je bij ons aan het goede adres, we laten je graag kennis maken met het enorme netwerk dat KIKKS heeft opgebouwd de afgelopen 15 jaar en daar mag jij uiteraard van mee profiteren!

Fris, Flexibel, Energiek, Kick-ass aanpak

ONS ENTERTAINMENT AANBOD

ENTERTAINMENT WAAR JE BLIJ VAN WORDT

Jij blij? Wij blij!

Bij KIKKS weten we van wanten, of je gasten nu moeten worden weggeblazen of juist willen genieten van fijne achtergrondmuziek, wij regelen het! Door onze persoonlijke en enthousiaste aanpak heeft KIKKS een ruim aanbod aan entertainment weten op te bouwen. Bands, dj-concepten, Silent Disco, ander spetterend entertainment.. U roept, wij draaien…

Ruit_kader_bouke

JONG EN ENTHOUSIAST

Klein begonnen
en bewust klein gebleven.

Klaar voor een feestje in je mailbox?

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief

KLANTEN VERTELLEN.

Leuke interactiviteit met hun Silent Disco op ons terras!

In september organiseerde we samen met Kikks een leuk Silent Disco event op ons terras. Een perfecte en gezellige invulling op afstand. Ze Kikks had Superleuke dj’s ingezet die veel positieve energie gaven. Dat konden we wel gebruiken. 😉 Bedankt mannen.
Nijmegen

Een groot feest!! En wat een interactie met het publiek!

Hele spontane gezellige mannen die donders goed weten hoe ze een feestje moeten bouwen. Ook als het maximum aantal decibellen wat laag moeten blijven, krijgen ze nog de voetjes van de vloer. Zeker een aanrader voor divers publiek!
De Kwakel

Alles prima geregeld!

Via Kikks hadden we de band 10 feet up voor onze bruiloft geboekt! Alles was tot in de puntjes geregeld, ze stemden zelf af met de locatie en lieten vervolgens netjes aan ons weten dat alles in orde was. Het uiteindelijke feest was helemaal af, wat een stemming en sfeer, fantastisch! Dankjulliewel!
SCHIMMERT

Het feestje was direct ‘aan’

Jullie bijdrage aan onze bruiloft vanuit Piano & Co in combi met de DJ zette precies het feest neer waar we op hadden gehoopt; de band begon te spelen, de dansvloer stond gelijk vol en was pas weer leeg nadat ze de laatste noten speelden. Geweldige interactie met onze gasten en een super-muzikale bezetting, top!
Groningen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat een feestje met Piano&Co. Deze band speelde op onze bruiloft en wisselden af met een dj. Het is ongelofelijk wat een feest zij er van maken. We hebben zoveel complimenten gehad over de muziek. Iedereen stond op de dansvloer, 1 groot feest. Ik zou ze zeker iedereen aanraden.
hoek van holland

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Piano& co heeft afgelopen vrijdag een geweldig optreden verzorgt .. Arjen speelde tijdens de trouwceremonie onze uitgekozen 3 nummers zou mooi live met de vleugel op het strand 😍en tijdens de borrel aansluitend dinerBBQ speelde Arjen ook op het terras van de strandtent van Meijer aan zee en de sfeer zat er gelijk goed in. S’avonds met de gehele band ging het dak eraf!! Top verzorgt erg meedenkend en flexibel. Piano & Co mede dankzij jullie kunnen we terugkijken op een geweldig mooie dag! De combinatie strandbruiloft bij Meijer aan Zee en Piano & Co is super 🎉👍🏻
Bathmen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Piano en Co speelden het dak eraf op onze trouwfeest. Goede interactie met het publiek, leuke mensen die het publiek goed aanvoelen. Heerlijk feestje gehad! Bedankt daarvoor!
Heerenveen

4 sterren: goede service, goed behandeld

de voorbereiding zoals opbouwen etc was perfect gepland voordat onze bruiloft van start ging, piano en co speelde het dak eraf, wat een gave, proffessionele band, spelen echt alles en goed
maasbree

4 sterren: goede service, goed behandeld

Voor een 25-jarig huwelijksfeest hebben we Piano & Co ingeschakeld. Al onze gasten hebben een top avond beleefd, mede dankzij jullie! Onwijs veel enthousiasme, interactie met het publiek en wat een muzikale talenten. Een complete show van begin tot eind… BEDANKT!
Maasbree

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bar.21 is een super concept. Wij hebben dit concept ingezet tijdens ons jaarlijkse personeelsfeest en dit was helemaal gaaf. De cocktailshakers maakte er echt een show van en de muzikanten voelde perfect de sfeer aan. Lang geleden dat we zo’n leuk feest hebben gehad! Super bedankt. Graag tot volgend jaar. Gr Bas en team Rabo.
Apeldoorn

Vertel ons je droom

Dan kijken wij hoe we die uit laten komen

OF STUUR ONS EEN APPJE!