1. Wet- en regelgeving

Wet- en regelgeving verplichten u beleid te voeren en maatregelen te treffen om veiligheid te waarborgen en bodemvervuiling te voorkomen.


 
volgende_stap_2

Valt uw bedrijf of instelling onder het activiteitenbesluit (bijvoorbeeld: garagebedrijven, tankstations, betonindustrie, grafische industrie en afvalverwerkende bedrijven) dan kunnen wij u direct aangeven wat er op het gebied van bodembescherming moet gebeuren.

Is de organisatie en bedrijfsvoering groter en of complexer, dan staan uw milieuverplichtingen waarschijnlijk omschreven in een Omgevingsvergunning. In deze vergunning kan letterlijk staan waar u bodem beschermende maatregelen moet treffen. Het kan ook zijn dat er verwezen wordt naar de Nederlandse Richtlijn Bodembescherming (NRB). Hierin staat een methodiek beschreven die kan worden gebruikt om te bepalen waar u maatregelen moet treffen

(online) Adviesgesprek

Voor antwoorden op al uw vragen over wet- en regelgeving hebben wij specialisten klaar staan. Adviseurs die u bij wijze van spreken ‘s nachts kunt wakker maken voor de meest uiteenlopende bodemvraagstukken. Maak gerust eens een afspraak.

Neem contact op
parallax background
 
volgende_stap_2
Vraag nu een offerte aan